Termékek

jobeck300vektorJobeck 300 ml pumpás spray
Nemrég jelent meg a Jobeck cég legkisebb – 300 ml-es – kiszerelésű pumpás szófejjel rendelkező faanyagvédő szere. Ezt a mennyiséget azok számára ajánlják, akik ki akarják próbálni a szert. De azok is eredményesen alkalmazhatják, akik kis méretű fából készült tárgyakat, bútorokat kívánnak kezelni. A 3 négyzetméter felület impregnálására alkalmas mennyiség ott is jól hasznosítható, ahol lokálisan kívánnak védekezni a farontó bogarak lárvái ellen.

Jobeck500-magyarJobeck 500 ml
A legkisebb fél literes kiszerelést egy-egy bútordarab, mestergerenda, fából készült szobor szú és farontó bogarak elleni védelméhez ajánljuk. Az adag nem kevés, hiszen közel 5 négyzetméter felület kezelésére alkalmas. A kinyitott szer a kupakkal lezárva korlátlan ideig megőrzi hatását és minőségét, s később is bármikor felhasználható.

Pumpas1Jobeck 500 ml pumpás spray
A fél literes pumpás spray kivitel nemrég került forgalomba, hogy környezetvédelmi okok miatt kiváltsák a hajtógázas flakonokat. Elsősorban nehezen elérhető helyek, sarkok kezelésénél alkalmazható előnyösen. A flakonok pumpás része elfordítással zárható, nyitható. A gyorsan beszívódó szer könnyed nyomással, jól adagolható a faanyagok felületére.

Jobeck 1000 ml
Az egy literes kiszerelés gazdaságos minden olyan esetben, amikor egy nagyobb felületet kell mentesíteni a farontó bogaraktól. Ha marad belőle, hatását, minőségét korlátlan ideig megőrzi, s bármikor újra alkalmazható a rovarkárosítók és a szú ellen.

Jobeck3000-magyarJobeck 3000 ml
Három literes maxi adag, jól zárható, csőrös kiöntővel ellátott fém edényben. Közel 30 négyzetméter fa felület kezelésére alkalmas.

Jobeck5000-magyarJobeck 5000 ml
Az öt literes kiszerlés nemrég került forgalomba, jól zárható, csőrös kiöntővel ellátott fém edényben. A szer közel 50 négyzetméter fa felület kezelésére alkalmas

 

sqsqssqsqsqsqsq
qsqsqsqsqsqsqsq
qsqsqsqsqsqsqss