JOBECK BioAktív faanyagvédő szer a szaunák farontó rovarok elleni védelmére

Immár több érdeklődő keresett meg minket a szaunákba épített faanyag szú elleni védelméhez szaktanácsot kérve. A gyártó német cég szakembereivel történt konzultációt követően ezúton tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a már működő szaunákban, a belső felületen rendszeres napi használat, napi felfűtés esetén szú elleni védelem nem szükséges, hiszen a magas hő hatására a rovarok és álcáik rövid időn belül életképtelenné válnak. Ám, infraszaunák esetében vagy, ha a szaunákat csak időszakosan használják, a farontó rovarok a szaunák faanyagát is megtámadhatják. Ez különősen érvényes a külső faburkolatra, hiszen azt a szigetelés miatt nem éri hőhatás. Érdemes tehát a faanyagot Jobeck BioAktív faanyagvédó szerrel kezelni, mivel így a farontó rovarok ellen tartós védelmet lehet biztosítani a szaunák esetében is.

A növényi kivonatokból és olajokból készített Jobeck szú elleni faanyagvédő szer az ember egészségére káros hatással nem lesz.

Hogy mennyire nem, azt azok a gyakorlati tapasztalatok is bizonyítják, hogy a szer a benne lévő természetes növényi anyagok révén akár még sebek gyors gyógyítására is alkalmas.